Kérem várjon, amíg az oldal betöltődik!
bemutatkozás    termékeink    kiemelt partnereink    kapcsolat   

Bemutatkozás

Kedves Látogató!
Tisztelt Partnerünk!


Engedje meg, hogy bemutassuk cégünket, amely már 1993 óta foglalkozik ipari és épületgépészeti szerelvények (hűtés, fűtés, mélyépítés, vízhálózat, szabályzástechnika) kereskedelmével. Kiváló termékforgalmazási és értékesítési eredményeink alapján megszereztük 3 lengyel gyártó cég (Zetkama, Powogaz, Zawgaz) kizárólagos magyarországi forgalmazói jogát. Munkánk eredményességét mutatja partnereink visszatérő bizalma és beszállítóink elégedettsége.


A ZETKAMA ipari szerelvénygyár ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer alapján CE európai minősítéssel gyártja Európa szerte használatos 16 bar nyomásfokozatú ipari szerelvényeit (elzáró-, fojtó-, visszacsapó szelep, torlócsappantyú, szennyfogó szűrő stb.).


A POWOGAZ vízmérő gyár szintén ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerrel gyártja lakáscélú, ipari és speciális igény szerinti vízmérő óráit.


A ZAWGAZ az egyik legjelentősebb lengyel gömbcsap gyártó cég, mely CE, API minősítéssel és PED engedéllyel rendelkezik, és számos európai, közel keleti, tengerentúli országok számára gyárt kiváló minőségű és hosszú élettartamú gömbcsapokat, PN 16- PN 100-as nyomásfokozatban. Elsődlegesen olaj és vegyipari felhasználásra, valamint távhőszolgáltatók részére.


A magyarországi gyártókkal és importőrökkel hosszú távú és tartós márkakereskedői és forgalmazói szerződéseket kötöttünk, melyek lehetővé tették számunkra, hogy listaárainkból mind a nagyfelhasználók, mind a viszont eladók részére különböző kedvezményeket biztosíthassunk egyedi megállapodások alapján.


Fő irányvonalunk a minőségpolitikánk, mely munkavégzésünk alapja. Cégünk MSZ EN 9001:2001 minőségtanúsítvánnyal rendelkezik és ez alapján hangolja össze munkafolyamatait, hogy a kimenetek mindig minőségiek legyenek.Árukészletünket mind a piac, mind a vevők igényeihez mérten alakítottuk ki és folyamatosan bővítjük. Kérésre standard és egyedi szerelvényekre is készítünk ajánlatot, szem előtt tartva a vevői szükségleteket és különböző felhasználási megoldásokat. Dolgozóink több éves gyakorlata a garancia arra, hogy termékeinket a legjobb és legpontosabb határidővel, jó minőségben tudjuk biztosítani az Ön számára.

Nyitólap | Jogi nyilatkozat | Bejelentkezés az oldalt készíti : fiersinformatika